Kartal’a gençlik aşısı; Gökhan Yüksel

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, aynı ilçeden belediye başkanlığına aday adayı oldu.

Kartal’a gençlik aşısı; Gökhan Yüksel
Yayınlama: 26.10.2018
A+
A-

Kartal Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel  Kartal  Belediye Başkanlığı  Aday Adaylığı için Kartal İlçe Başkanlığına  başvurusunu yaptı. 

Sorun çözen, hizmet veren ve birleştiren siyaset anlayışını partililerin ve Kartallılarında  desteğiyle Belediye Başkanı olarak devam ettirmek istediğini ifade eden Yüksel “Bu isteğimi gerçekleştirecek bilgiye, birikime, emeğe, tecrübeye ve gençlik enerjisine sahibim. Kartal için çalıştım, çalışıyorum ve her zaman çalışacağım. Bunun için  bende  Adayım “

Başvuru dosyasını CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’ye teslim eden Gökhan Yüksel  başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa bir  konuşma yaptı.” Değerli partililerim ,yoldaşlarım kısacası  ailem. şuan o kadar şaşkın ve gururluyum ki .Sade  bir aday adaylık  başvurusu yapmayı hedefliyordum .bu kararı geç aldım ailem ve  yakın arkadaşlarımla bu kararı paylaştım ama  bu kadar kaba kalabalığı görmek bana gurur verdi özellikle çok teşekkür ediyorum .Müsaade ederseniz sizlere  kendim hakkında  bilgi vermek istiyorum;

Eğitim hayatıma Kartal’da başladıktan sonra Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü lisans programı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisans Programı’nı tamamladım. An itibariyla Aston Amerikan Üniversitesi’nde İşletme Doktorası yapıyorum. Yerel yönetimlerde ekonomi ve bütçe konusunda tez çalışmamı sürdürüyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundum.

Ardından örgütümüzün takdiriyle başlayan Belediye Meclis Üyeliği görevim; Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevleriyle devam etti.

Şimdi ise yine sizin takdir ve desteklerinizle, doğup büyüdüğüm, okuduğum, yaşadığım ve derin bir sevdayla bağlı olduğum Kartalımıza daha fazla hizmet edebilmek için Belediye Başkan Aday Adaylığına başvurumu yapmış bulunuyorum.

Sorun çözen, hizmet veren ve birleştiren siyaset anlayışımı sizlerin de desteğiyle Belediye Başkanı olarak devam ettirmek istiyorum. Bu isteğimi gerçekleştirecek bilgiye, birikime, emeğe, tecrübeye ve gençlik enerjisine sahibim. Kartal için çalıştım, çalışıyorum ve her zaman çalışacağım.

Yanımda olan aileme, dostlarıma ve tüm yol arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.