Ali Turabi Artuç adaylığını açıkladı

inşaat mühendisi Ali Turabi Artuç, Kartal Belediye Başkan aday adayı oldu.

Ali Turabi Artuç adaylığını açıkladı
Yayınlama: 22.10.2018
A+
A-

İnşaat Mühendisi Ali Turabi Artuç, CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı..

CHP ilçe merkezinde aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Muammer Çelebi’ye teslim eden Ali Turabi Artuç, Kartal’da hizmete yönelik büyük hayallerinin olduğunu bildirdi.

CHP ilçe Başkanı Muammer Çelebi, tüm aday adaylarına ilçe yönetimi olarak eşit mesafede bulunduklarının altını çizdi. Genel Merkezin kimi aday gösterirse göstersin, desteklerinin tam olacağını belirten Çelebi, “Adayımız kim olursa olsun, yeniden Kartal’da partimizin iktidar olması için örgütümüzle birlikte sokaklara çıkacağız. Elini sıkmadığımız, dokunmadığımız Kartallı kalmayacak ”dedi.

Belediye Başkan adaylığına kendisine verilmesi halinde adil ve adaletli bir şekilde Belediye’yi yöneteceğini belirten CHP Belediye başkan aday adayı Ali Turabi Artuç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Belediye Başkanlığı koltuğu halka hizmet için adanmış bir koltuktur. Amacımız bu koltukta oturmak değil, Kartal’ı yükseklere çıkarmak için verilecek olan hizmetlere imza atmaktır. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını kokladığımız Kartal’a hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır ”dedi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.