Ramazan Bayramı ile ara tatilin birleşmesi üzerine AJet, artan yolcu talebine karşılık ek sefer kararı aldı. İstanbul ve Ankara çıkışlı toplam 89 uçuş planlanırken, yoğunluk yaşanan hatlarda kapasite artırıldı.
Kredi kartı limitlerinin düşürülmesinin ardından turizm sektörü harekete geçti. MASTOB Başkanı Zafer Süral, bankalarla yapılan görüşmeler sonucu tatil yapmak isteyenler için kredi kartından bağımsız yeni finansman imkanları geliştirildiğini açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı yoğunluğu nedeniyle yüksek hızlı, ana hat ve bölgesel trenlerde kapasitenin artırılacağını açıkladı. Düzenlemeyle toplam 8 bin 898 kişilik ek yolcu kapasitesi sağlanacak.
İstanbul merkezli üç ilde Marka Yatırım Holding’e yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mine Tozlu Biçer ile birlikte hareket ettiği değerlendirilen dört kişi gözaltına alındı.
Halkalı-Ispartakule Demir Yolu Hattı Şantiyesi'nde düzenlenen iftar programında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bugüne kadar İstanbul genelinde 162 kilometre raylı sistem hattını hizmete açtık" dedi.
Petrol fiyatlarındaki düşüş sonrası benzine 3 lira, motorine 4 lira 58 kuruş indirim yapıldı. Ancak eşel mobil sistemi nedeniyle indirimin tamamı pompa fiyatlarına yansımadı. Benzinde 75 kuruş, motorinde ise 1 lira 15 kuruşluk düşüş görüldü.