Hüsnü Bozkurt Mahmut Esat Bozkurt’un torunu mu?

CHP’li Hüsnü Bozkurt hakkındaortaya atılan bomba gibi bir iddia sosyal medyayı salladı..

Hüsnü Bozkurt Mahmut Esat Bozkurt’un torunu mu?
Yayınlama: 08.04.2017
A+
A-

Katıldığı bir programda “Evet çıksa bile yine Samsun’dan çıkarız ve sizi İzmir’den denize dökeriz” sözleriyle gündeme oturan CHP’li vekil hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Yaptığı skandal açıklamanın ardından gündemden düşmeyen CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un, Meclis’e ‘Hristiyan olalım’ teklifini veren eski devlet adamı Mahmut Esat Bozkurt’un torunu olduğu iddia edildi.
 
Geçtiğimiz günlerde Halk TV ekranlarında yayınlanan ve Uğur Dündar’ın moderatörlüğünü yaptığı Halk Arenası programına konuk olan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, skandal açıklamasında referandumda “Evet” oyu vereceklere tehditler savurmuştu. Bozkurt hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un, Meclis’e ‘Hristiyan olalım’ teklifini veren eski devlet adamı Mahmut Esat Bozkurt’un torunu olduğu iddia edildi.

Mahmut Esat Bozkurt’un ayrıca, 1930 yılında Ağrı’daki Kürt ayaklanmasının ardından şu sözleri söylediği iddia edilmişti: “Dost, düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler; bu memleketin efendisi Türklerdir. Saf Türk ırkından olmayanların Türk vatanında tek bir hakları vardır. Türklere hizmetçi olma, köle olma hakkı”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.