Çekmeköy Belediyesi iş arayan ve işvereni buluşturdu

Çekmeköy Belediyesi iş arayan ve işvereni buluşturdu
Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

Çekmeköy Belediyesi İstihdam Masası, düzenlediği organizasyonda işçi arayan iki firmayla iş arayan vatandaşları buluşturdu.

Çekmeköy istihdam masası, bu hafta düzenlediği organizasyonla iki firmayla, iş arayan vatandaşları bir araya getirdi. Etkinlikte, iş arayan vatandaşlar doğrudan işverenlerle görüşme fırsatı bulurken, firmalar da ihtiyaç duydukları nitelikli elemanları seçme imkânı elde etti. Yoğun ilgi gören organizasyon, hem işverenlerin hem de iş arayanların memnuniyetiyle sonuçlandı.

İstihdam masası bu faaliyetleri ile insanların yaşamına ve ilçenin sosyo-ekonomik hayatına önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. İşsizlik oranının azalması, ailelerin ekonomik durumunu iyileştirerek toplumun refah seviyesini yükseltmesi, istihdamın artmasıyla Çekmeköy’de ekonomik canlılık ve sosyal hareketlilik de artış gibi çeşitli amaçlarla yapılan bu çalışmalar neticesinde binlerce Çekmeköylü yeni işlerine kavuşuyor.

Vatandaşlar iş ilanlarına Çekmeköy Belediyesi sosyal medya hesaplarının yanı sıra www.istihdam.cekmekoy.bel.tr adresinden de ulaşabiliyorlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.