Ümraniye’de ilk ders zili çaldı

Ümraniye’de ilk ders zili çaldı
Yayınlama: 09.09.2024
Düzenleme: 09.09.2024 14:36
A+
A-

Türkiye genelinde yeni eğitim-öğretim yılı, öğrencilerin büyük heyecanı ve coşkusuyla başladı. Ümraniye Mehmet Akif İlkokulu’nda düzenlenen törenle birlikte Ümraniye de ilk ders zili çaldı.

Öğrenciler için üç aylık yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte, Mehmet Akif İlkokulu’nda bir tören düzenlendi. Programa; İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Kaya, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılarak öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program minik öğrencilerin sahne performanslarıyla devam etti. Tören sonunda İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Kaya, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım birlikte okulun ilk ders zilini çaldılar. Başkan Yıldırım, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, öğretmen ve öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Program sonrası, Başkan İsmet Yıldırım ile birlikte Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamı okulun ilk günü nedeniyle minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.