Ümit Özlale İyi Parti’den istifa etti!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, resmi hesabından yaptığı paylaşımla partiye veda ettiğini duyurdu

Ümit Özlale İyi Parti’den istifa etti!
Yayınlama: 12.09.2024
Düzenleme: 12.09.2024 17:20
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerde istenilen sonucun alınmaması üzerine yeniden genel başkan adayı olmayan Meral Akşener’in istifa etmesinin ardından partide yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Partinin ağır toplarından olan iYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, resmi hesabından yaptığı paylaşımla partiye veda ettiğini duyurdu. Özlale’nin istifasıyla İYİ Parti’den bir koltuk daha eksildi ve milletvekili sayısı 30’a geriledi.
Genel Seçimlerden sonra Meral Akşener’in genel başkanlığı bırakması üzerine Müsavat Dervişoğlu’nun yeni genel başkan olduğu partide, istifalar gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Parti’den istifa etti. Resmi sosyal medya hesabından kararını açıklayan Özlale, “Bugün itibarıyla partimdeki görevlerimden ve partimden istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyururum.” ifadelerini kullandı.

Özlale’nin istifasıyla birlikte Meclis’teki dağılımda değişiklikler oldu. Bu istifayla birlikte İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 30’a geriledi.

İşte Özlale’nin o paylaşımı:

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.