Kartal Belediyesi’nden kadın emeğine destek

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı meslek edindirme kursları, Kartal Belediyesi Fuaye Salonu’nda düzenlenen bir sergi ile sanatseverlere tanıtıldı.

Kartal Belediyesi’nden kadın emeğine destek
Yayınlama: 16.09.2024
Düzenleme: 16.09.2024 16:36
A+
A-

Serginin açılışında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan kısa bir konuşma yaparak, kadın emeğine ve bu alanda yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kartal Belediyesi’nin kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarına verdiği destekten ve bu kursların kadınların toplumsal yaşama katılmalarındaki rolünden bahsetti.

Sergi açılışına Kartal Belediye Başkan Vekili Olcay Özgön, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, Basın Yayın Müdürü Coşku Bozduman, Başkan danışmanları, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Özlem Cendere Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, ADD Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kartal Şube Başkanı Figen Şimşir ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kartal Belediyesi’nin kadın emeğini ve mesleki gelişimi destekleyen bu önemli sergisi, 20 Eylül’e kadar tüm ziyaretçilere açık olacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.