29 Ekim’de dört gün tatil olacak mı?

29 Ekim’de dört gün tatil olacak mı?
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde tatil günleri araştırılmaya devam ediyor. Bu sene 101. Yıl dönümü kutlanacak Cumhuriyet Bayramı’na sayılı gün kalan binlerce öğrenci, veli ve çalışan28-29 Ekim tarihlerinde okulların, kamu kurum ve kuruluşların tatil edilip edilmeyeceğini arama motorları üzerinde sorguluyor. Peki, 28 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi yarım gün mü olacak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hangi güne denk geliyor?

Milyonlarca öğrenci ve çalışanı yakından ilgilendiren resmi tatiller bu sene de gündemdeki yerini aldı. 28-29 Ekim tarihlerinde okulların kamu ve kuruluşların tatil olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Senenin son Milli Bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde geri sayım devam ederken 28 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi yoksa yarım gün mü olacak, 29 Ekim resmi tatili hafta sonu ile birleşir mi soruları arama motorlarında ilk sıralarda yer alıyor.

29 EKİM RESMİ TATİL Mİ, HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizde resmi tatil olarak kutlanıyor. Bu sene 29 Ekim Salı gününe denk gelecek.

28 EKİM TATİL Mİ YARIM GÜN MÜ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi 28 Ekim Pazartesi yarım gün resmi tatil olarak değerlendirilecek. Öğrenciler 1,5 gün tatil yapma fırsatını elde etmiş olacak.

Öte yandan hükümetin, 29 Ekim’de 28 Ekim’i de kapsayacak şekilde 4 gün tatil ilan etmesi bekleniyor..

Bu konuda Bakanlar Kurulu’ndan henüz bir karar çıkmadı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.