Ali Yerlikaya’dan 6,2 büyüklüğündeki deprem açıklaması

Ali Yerlikaya’dan 6,2 büyüklüğündeki deprem açıklaması
Yayınlama: 23.04.2025
A+
A-

İstanbul’da meydan gelen 6.2’lik deprem sonrası bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

AFAD’dan yapılan açıklamada, İstanbul’da Silivri açıklarında önce 3.9 ardından da 6.2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem Marmara Bölgesi’nin tamamında hissedildi.

BAKAN YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA
Büyük paniğe neden olan deprem sonrası bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul Marmara Denizi Silivri’de 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.