Süper Lig’de Bodrum Futbol Kulübü’nü deplasmanda 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe’de Asbaşkan Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe, Süper Lig’in 29. haftasında Bodrum FK’yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, maçın ardından takımın performansına dair açıklamalarda bulundu.
Bodrum FK Maçı Sonrası Galibiyet Sevinci
Acun Ilıcalı, Bodrum FK karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Son zamanların en formda takımlarından biriyle oynadık. Bodrumspor son maçlarında gol dahi yemedi. Ligde son haftalara girdikçe, düşme hattındaki takımların performansları da arttı. Oyuncularımız maça çok konsantre başladılar ve erken avantaj elde ettik. Çok mutluyum, hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Bodrum’da Güzel Ağırlama ve Saygısızlık Olayı
Bodrum’daki maçta kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden Ilıcalı, “Bodrum’da güzel ağırlandık, ancak münferit bazı olaylar yaşandı. Başkanımızla ilgili saygısız bazı ifadeler kullanıldı, ancak biz gereken tepkiyi gösterdik ve karşı taraftan özür mesajı aldık. Fevri hareketler olabilir, ancak olayın büyümeden engellenmesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Yabancı Hakem Talepleri
Fenerbahçe’nin yabancı hakem talebine de değinen Acun Ilıcalı, bu konuyu Ağustos ayından itibaren sürekli dile getirdiklerini belirtti. “Yanlış anlamayın, yabancı hakem istememizin sebebi adalet istememizdi. Hatalar olabilir, ancak hataların eşit şekilde dağılmasını istiyoruz. Hakemler de hata yapabilir, ancak bu hatalar bir takıma odaklanmasın diye yabancı hakem talep ediyoruz” diyen Ilıcalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Adalet için yabancı hakemin gelmesi gerekiyor. Bu bizim duruşumuz ve ısrarla söylediğimiz bir şey.”
Tadic’e Övgü ve Bayram Tebriği
Fenerbahçe formasıyla 100’üncü maçına çıkan Dusan Tadic’i kutlayan Ilıcalı, oyuncuya başarılar dileyerek Ramazan Bayramı’nı da kutladı ve sözlerini noktaladı.