Ahu Tuğba Türkiye’ye getirilecek mi?

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden sanatçı Ahu Tuğba, Miami’deki evinde hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Tuğba’nın cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçmeye başladı.

Ahu Tuğba Türkiye’ye getirilecek mi?
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tedavi gören Ahu Tuğba, Miami’deki evinde yaşamını yitirdi. Kızı tarafından bulunan sanatçının cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için harekete geçildi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Ünlü oyuncunun ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, Ahu Tuğba’nın cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleri ile irtibata geçildiğini açıkladı. Gazeteci Hakan Solaker yaptığı açıklamada, Ahu Tuğba’nın rahatsızlandığı sırada evde kızı Anjelik’in olduğunu, polise de kendisinin haber verdiğini söyledi. Solaker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi Amerika Miami’den üzücü bir haber aldım. Yakın dostum Nur Hekimci aradı ve maalesef ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba’nın evinde öldüğünü bildirdi. Evde kızı Anjelik varmış ve durumu polise kızı haber vermiş. Türkiye saati ile sabah sekiz ile sekiz buçuk saatlerinde öldüğü söyleniyor. Polisler yeni gelmiş evdeler yeni bilgiler geldikçe yazacağım. Neden ve nasıl öldüğü bilinmiyor ama bir süre önce trafik kazası geçirdiğini ve ameliyat olduğunu uzun süre hastanede tedavi olduğunu biliyoruz. Ayrıca ciddi astım hastası ve bu kaza sonrası çok zor anlar yaşıyordu.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.