AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Beyrut’a 2 Aralık’ta başlayacak uçuşların biletlerini 79 dolardan satışa sundu. Şirket, yeni hattın küresel uçuş ağını büyütme hedefinin bir parçası olduğunu açıkladı.
Hava yolu şirketi AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı arasında 2 Aralık’ta başlayacak seferlerin biletlerini satışa çıkardı. Yeni hatta her gün karşılıklı uçuş düzenleneceği bildirildi.
İstanbul–Beyrut hattında biletler satışa açıldı
Şirketten yapılan açıklamaya göre, açılacak yeni hat için bilet fiyatları 79 dolardan başlıyor. Yolcular, biletlerini AJet’in internet sitesi, mobil uygulaması, çağrı merkezi ve yetkili acenteler üzerinden temin edebilecek.
Her gün karşılıklı uçuş yapılacak
AJet, İstanbul ve Beyrut arasında haftanın yedi günü düzenli sefer planlıyor. Yeni güzergâhın özellikle iş, turizm ve aile ziyaretleri açısından önemli bir bağlantı yaratması hedefleniyor.
AJet: ‘Uçuş ağımızı genişletmeye devam edeceğiz’
AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beyrut seferlerinin kendileri için heyecan verici olduğunu belirtti.
Sarp, Ankara ve Adana’dan sonra İstanbul’dan da Beyrut’a direkt uçuş başlatmanın önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, küresel uçuş ağını geliştirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.