Bahar Candan kimdir? Bahar Candan haberleri

Bahar Candan kimdir? Bahar Candan haberleri
Yayınlama: 15.11.2023
Düzenleme: 06.12.2023 11:41
A+
A-

Sosyal medya fenomeni olan şimdilerde ise adının Sazan Sarmalı adlı örgüte karışmasıyla anılan kara para aklamak ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan tam adı Alisya Bahar Candan’dır, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da ikamet etmektedir. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta eğitim gören Candan avukat olmak istiyor. Bir üniversitede Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi dersleri veren Doç. Dr. Hakan Candan’ın ortanca kızıdır . İşte Benim Sitilim adlı  moda yarışmasıyla ünlenen Candan’ın aynı yarışmayla ünlenen Nihal Candan adında  kız kardeşi vardır. En küçük kardeşi ise Zeynep Su Candan’dır.

Bahar Candan tutuklandı mı?

Yarışma programıyla ünlenen Bahar Candan ve Nihal Candan İnstagram’da lüks paylaşımları ve garip hareketleriyle  dikkat çekiyordu. Candan kardeşler hakkında 26 Eylül 2023 tarihinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştu. Candan kardeşlerin suç örgütü üyesi olduğu bu örgütünse çok sayıda kişiyi  sazan sarmalı yöntemiyle dolandırdığı iddia ediliyordu .

Elde edinilen bilgilere göre Candan kardeşler Asayiş şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından suç gelirlerini aklama iddiasıyla  gözaltına alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.