Beşiktaş, Süper Lig’de Göztepe karşısında kaleyi kime emanet edeceğini belirledi. Teknik direktör Sergen Yalçın tercihini Ersin Destanoğlu’ndan yana kullandı. Devis Vazquez ise ilk maçına 4 Mart’ta çıkacak.
Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında Göztepe’ye konuk olurken kaleyi kimin koruyacağı merak konusuydu. Teknik direktör Sergen Yalçın, son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Ersin Destanoğlu’nu İzmir deplasmanında sahaya sürecek.
Ersin Destanoğlu Göztepe karşısında
Geçen hafta Başakşehir maçında başarılı kurtarışlar yapan 25 yaşındaki kaleci, Göztepe maçında da Siyah-Beyazlı takımın kalesini koruyacak. Destanoğlu’nun bu kararı taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Devis Vazquez’in ilk maçı ne zaman?
Beşiktaş’a devre arasında katılan 27 yaşındaki kaleci Devis Vazquez’in forma giymesi ise merak konusuydu. Gelen bilgilere göre Vazquez, 4 Mart’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda Rizespor karşısında ilk kez Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak.
Sergen Yalçın’dan net karar
Teknik direktör Sergen Yalçın, kalede istikrarı sağlamak için Destanoğlu’na güveniyor. Bu tercih, takımın savunma dengesini koruması açısından önem taşıyor ve Göztepe maçı öncesi netlik kazandı.