Bige Önal Tehlikeli Karım ile ekrana dönüyor

Bige Önal, Show TV’de başlayacak olan Tehlikeli Karım dizisiyle ekranlara geri dönüş yapıyor.

Bige Önal Tehlikeli Karım ile ekrana dönüyor
Yayınlama: 28.02.2018
A+
A-

Bige Önal, Show TV’de başlayacak olan Tehlikeli Karım dizisiyle ekranlara geri dönüş yapıyor. Cesur ve cüretkar bir karakteri canlandıracak oyuncu, izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Bige Önal kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı kimin kızı sevgilisi kim merak ediliyor.

İşte güzel oyuncu hakkında merak edilenler ve yeni dizisi Tehlikeli Karım…

TEHLİKELİ KARIM OYUNCULARI

Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin oyuncuları sete girdi. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroya Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar dahil oldu.

BİGE ÖNAL KİMDİR KAÇ YAŞINDA? ESKİ SEVGİLİSİ VE BABASI KİM? 

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal’ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan’dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1’de oynamaya başlayan “Elde Var Hayat” adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demirer oynarken diğer rollerde ise Ahmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Hande Subaşı gibi oyuncular oynamıştır.

2014 yılında başrolünde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç’un oynadığı “Benim Adım Gültepe” adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren’in üstlendiği “Maral: En Güzel Hikayem” adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

2016 yılında Bodrum Masalı isimli dizide Lal karakterini canlandıran Bige Önal, bu dizide hayran kitlesini biraz daha artırmayı başardı..

Çukur dizisinde efsaneleşen yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi olan güzel oyuncu yeni dizisi Tehlikeli Karım ile yakında izleyicilerde buluşacak. 

Yakın zamanda Bige Önal için, Mehmet Günsür ile olan öpüşme sahneleri yüzünden Aras Bulut İynemli tarafından terk edildiği yazılmıştı. 

Yapım Ekibi:

2010 – Newyork’ta Beş Minare (Yapım Asistanı) (Sinema Filmi)

Filmleri ve Dizileri :

2017 – Martıların Efendisi (Rüya/Birgül) (Sinema filmi)
2016 – Olanlar Oldu  (Gizem) (Sinema filmi)
2016 – Bodrum Masalı (Lâl) (TV Dizisi)
2015 – Maral:En Güzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gültepe (Nazlı) (TV Dizisi)
2013 – Muhteşem Yüzyıl (Rita) (TV Dizisi)
2011 – Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)
2010 – Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)
2007 – Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.