Çağlayan Adliyesi’nde çatışma çıktı!

Çağlayan Adliyesi’nde yeraltı dünyasının iki grubu Sarallar ve Şahinler arasında çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı.

Çağlayan Adliyesi’nde çatışma çıktı!
Yayınlama: 21.09.2017
A+
A-

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı önünde silahlı çatışma çıktı. Bir kişi yaralandı. Bölgeye havadan ve karadan ablukaya alan polis operasyon başlattı, gözaltılar var. Çatışmanın Sultangazi’de bir oyun salonuna düzenlenen ve 3 kişinin öldüğü silahlı baskının tarafları arasında yaşandığı belirlendi.

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarıyı bahçesinde 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir cinayet  davasının tarafları arasında çatışma çıktı. Silah sesleri üzerine bölgede büyük panik yaşandı.Çok sayıda kişi adliyeye sığındı. Olayda bir kişi yaralandı. Yaralanan bir kişiye, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.  Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

KAÇANLARI YAKALAMAK İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI 

 

Bölgeye Özel Harekat timleri sevk edildi. Çatışma sonrası  adliyenin arka sokaklarına kaçtığı öğrenilen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Adliye çevresinden ara ara silah sesleri yükseldi. Ara sokaklara kaçan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin  gözaltına alınması sırasında arbede yaşandı.
Bölgeye polis helikopteri sevk edildi.  Silahla yaralanan kişinin isiminin Kemal Gezer olduğu belirlendi. 

 

BİR ÇOCUK ARADA KALDI

 

Olay sırasında bölgede olan ve çatışmanın ortasında kalan bir çocuğun kafa tramvası geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

 

20 GÖZALTI VAR

Çatışmanın ardından polis ekipleri 1’i tabancayla ateş açan kişi olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. 
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.