Deniz Çakır Ece Üner’i eleştirdi sosyal medya yıkıldı

Oyuncu Deniz Çakır, Kim Kardashian’ı eleştiren Ece Üner’e “laf sokayım” derken rezil oldu!

Deniz Çakır Ece Üner’i eleştirdi sosyal medya yıkıldı
Yayınlama: 29.09.2020
A+
A-

Oyuncu Deniz Çakır, Ermenistan’a destek veren Kim Kardashian için ‘Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var.‘ diyen Ece Üner’e tepki gösterdi:

“Bu nasıl avam, yakışıksız bir üsluptur. Bu üslupla ana haber sunuyor, pes yahu!”

Ancak, Deniz Çakır’ın bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ece Üner’e destek veren Twitter kullanıcıları “Ya Ece Üner de sarhoş bir sanatçı diye söze başlarsa ne yanıt vereceksin” diyerek Deniz çakır’ı eleştirdiler..

İŞTE O YORUMLAR:

Ece Üner’i eleştirenler Türk düşmanlarının safında yer almıyor. Bu ayrımı iyi yapmak gerekir. Köy kahvesinde +50’lik dayıların yaptığı söylemin kalıbına oturtarak TV karşısında söyledi Ece Üner. Bu söze tepki göstermek neden Türk düşmanlığı olarak adlandırılıyor ?

Başörtülü kızlara hakaret ederken seninde üslubunu gördük

Deniz çakırın kaynagı biraz daha küçük

Senin uslübünü de biliyoruz Ferhunde hanım

Ece Üner Kim Kardashian ‘a vuruyor ses Deniz Çakırdan geliyor…

Deniz Çakırı Severim, Ece Ünerden pek hazetmem ama Ece Ünerin Cümlesi kesinlikle doğru Oldu.. Çoluk çocuğu katleden üniformalı Ermeni Çetesi ve destekçilerine karşı elbette sert konuşmalar yapılmalı. Ece hanım haklıdır.

İyi de kadın poposu ile ünlü biri ve bununla ünlü olmaktan da mutlu biri..  #EceÜner farklı bir şey söylemedi ki .. atıfta bulunduğu şey kadının gurur duyduğu zaten .. biraz zeka kırıntısı lütfen!!!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.