Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat haberleri

Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat haberleri
Yayınlama: 13.11.2023
Düzenleme: 13.11.2023 10:47
A+
A-

Dilan Polat haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Peki Dilan Polat kimdir? Dilan Polat hapisten çıktı mı?, Dilan Polat’ın kaç çocuğu var. İşte Dilan Polat haberleri…

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat 1990 yılında doğdu. Beyninde tümör bulunan babasının anlık atak geçirmesiyle annesini öldürmesi sonrası Dilan Polat, ablası Sıla Doğu ve erkek kardeşi Can Doğu bir gecede bütün hayatlarının etkileyecek bir trajedi yaşadı.

DİLAN POLAT, SILA DOĞU VE CAN DOĞU’YA KİM BAKTI?

Annesi öldürülen, babası ise cezaevine gönderilen Dilan Polat ve kardeşleri teyzeleri tarafından büyütüldüler.

DİLAN POLAT – ENGİN POLAT ÇİFTİ NE ZAMAN EVLENDİ?

Dilan Polat çocuklu aşkı Engin Polat ile genç yaşta evlendi. Henüz 17 yaşında olması sebebiyle babasının imzasıyla evlenmelerinin önü açıldı.

DİLAN POLAT – ENGİN POLAT ÇİFTİNİN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Engin Polat -Dilan Polat çiftinin iki çocuğu var. İlk çocukları Nilda Polat ve ikinci çocukları ise Milan Polat.

DİLAN POLAT HAPİSTEYKEN ÇOCUKLARA KİM BAKIYOR?

Dilan Polat, Sıla Doğu, Engin Polat ve ailenin bir çok üyesinin cezaevinde olması sebebiyle Nilda Polat ve Milan Polat’a babaanne Şükriye Polat ve evin yardımcısı Şule bakıyor.

DİLAN POLAT’IN YARDIMCISI ŞULE KİMDİR?

Yıllardır Polat ailesinin evinde çalışan Şule ile ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Aslen Özbek vatandaşı olan Şule, bu olaylar yaşanmadan evvel evi terk etmiş daha sonrasında ise yanlış anlaşılma olduğunu; aslında evlenip kendi evine çıkmak için Dilan Polat’ın yanından ayrıldığını açıklamıştı. Dilan Polat’ın cezaevine girmesiyle birlikte Şule eve geri döndü ve çocuklara bakmaya devam ediyor.

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

Dilan Polat ve beraberinde tutuklananlar ilk duruşmaya kadar cezaevinde kalmaya devam edecekler. Duruşmayla birlikte haklarındaki karar belli olacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.