Ebubekir Taşyürek Kartal’a stadyum sözü verdi

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ebubekir Taşyürek Kartal’a stadyum sözü verdi
Yayınlama: 11.02.2019
A+
A-

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, Turuncu Kafe’de düzenlenen toplantıda Kartallılara çarpıcı açıklamalar yaptı.

İş insanı Aydın Kaya’nın evsahipliğinde düzenlenen toplantıya, Ebubekir Taşyürek’in yanı sıra halen Kartal Belediyesi Meclis üyesi olan Haydar Göksoy ve Kubilay Salihvatandaş katıldı..

Turuncu Kafe’yi dolduran gençlerin tezahüratları arasında söz alan Ebubek Taşyürek, Kartalspor’u yeniden TFF 1. Lig’e çıkaracaklarını ve Kartal’a yakışır bir stadyum yapacaklarını söyledi.

Orhantepe Mahallesi’nde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 21 kişiye rahmet dileyen Ebubekir Taşyürek şunları söyledi:

“Kartal 10 yıldır çok kötü yönetiliyor Son 10 yılda hastanemiz gitti, deniz otobüsümüz gitti, Kartal içinden çıkan ilçelerin gerisinde kaldı. Kartalımız ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Bunları yakında düzenleyeceğimiz bir lansman ile ilçe halkına duyuracağız.. Kartal’ı yenidin Ak belediyecilik ile tanıştıracağız. Kimseyi ayrıştırmadan ilçemizin her köşesine hizmet götüreceğiz.”

Kartalspor taraftarının “Stad yapsana” tezahüratlarına karşılık veren Ebubekir Taşyürek “Kartal’a bir stadyum sözü veriyorum. Şu anda otoparka çevrilen Kartal Stadı’nın arazisini yine gençlere yönelik bir proje ile taçlandıracağız” dedi.

Başkan adayından stadyum sözü alan Kartalspor ve diğer takım taraftarları Ebubekir Taşyürek’e takımlarına ait kaşkolları hediye etti..

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.