Engin Polat Dilan Polat’a neleri yasakladı?

Engin Polat Dilan Polat’a neleri yasakladı?
Yayınlama: 21.08.2024
Düzenleme: 21.08.2024 01:47
A+
A-

Yaklaşık 1 yıldır tutuklu bulunduğu cezaevinden önceki gün tahliye edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde tutuklu bulunan eşi Engin Polat’ı ziyaret etti. Uzun zaman sonra birbirini gören Polat çiftinin gözyaşı döktükleri, Engin Polat’ın eşine, “Kesinlikle konuşmayacaksın, telefon kullanmayacaksın, röportaj vermeyeceksin” dediği öğrenildi.

DİLAN POLAT TAHLİYE OLDU
“Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarından hakkında açılan dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Dilan Polat, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Polat hakkında yurt dışına çıkış yasağı verildi.

EŞİ ENGİN POLAT’I ZİYARET ETTİ
Dilan Polat cezaevinden tahliye olur olmaz, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat’ı ziyaret etti. Çocukları ve kardeşi Sıla Doğu ile Engin Polat’ın yanına giden Dilan Polat’ın kocası Engin Polat ile görüşü yaklaşık bir saat sürdü.

“KESİNLİKLE RÖPORTAJ VERMEYECEKSİN”
GazeteMagazin’de yer alan habere göre; aylar sonra ilk defa birbirlerini gören çift uzun süre gözyaşı döktü.

Engin Polat’ın eşi Dilan Polat’a “Kesinlikle konuşmayacaksın, telefon kullanmayacaksın, röportaj vermeyeceksin” dediği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.