Ergenekon Ortaokulu Mezunları hasret giderdi

Ergenekon Ortaokulu mezunları, okullarının açılışının 43. yılında buluşarak hasret giderdi.

Ergenekon Ortaokulu Mezunları hasret giderdi
Yayınlama: 08.05.2018
A+
A-

Kartal Ergenekon Ortaokulu mezunları, okullarının açılışının 43. yılında buluşarak öğretmenleri ve arkadaşları ile hasret giderdi.

Kartal’da 1975 yılında açıldıktan sonra sayısız mezun veren Ergenekon Ortaokulu, 43. yılında öğretmen ve öğrencilerini bir kez daha buluşturdu.

Ergenekon Ortaokulu’ndan mezun olan yaklaşık 100 kadar öğrenci ve öğretmenleri Dragos’ta bulunan bir kafeteryada biraraya geldi.

İlk mezunlarını 1978 yılında veren Ergenekon Ortaokulu’nun ilk müdürü Osman Aydın, büyük buluşmada şunları söyledi:

“İlk mezunlarını tam 40 sene önce veren okulumuzun öğrencilerinin, üzerinden yarım asra yakın bir zaman geçmesine rağmen birbirlerine ve biz öğretmenlerine tutkunluğu, bayraklarına milletlerine olan bağlılığı bizleri de çok mutlu ediyor. Sizin gibi evlatlar yetiştirdiğimiz için ne kadar gurur duysak azdır. Bunca yıl geçmesine rağmen öğretmenlerine büyük saygıları hepimiz için bir övünç kaynağıdır.”

Kahvaltı sırasında okulun mezunlarından bir grup, üzerlerinde Atatürk portresi ve Türk bayraklı tişörtleri ile Türk Gençliği’nin Ata’sına verdikleri yanıtı okudular.

43. Yıl buluşmasında birlikte kahvaltı eden Ergenekon Ortaokulu Mezunları toplu resim çektirdikten sonra hep birlikte İzmir Marşı’nı söylediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.