Erzurum’da 3.5 büyüklüğünde deprem

Erzurum’un Palandöken ilçesinde Richter ölçeğine göre, 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Erzurum’da 3.5 büyüklüğünde deprem
Yayınlama: 24.10.2025
Düzenleme: 24.10.2025 09:12
A+
A-

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 06.07’de merkez üssü Erzurum’un Palandöken ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Depremin yerin 9.93 kilometre derinliğinde kaydedildiği belirtildi. Sarsıntı, Palandöken’in yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi.

İlk belirlemelere göre olumsuzluk yok

AFAD ve yerel ekipler tarafından yapılan ilk incelemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yetkililer, bölgede depremin ardından rutin kontrollerin sürdüğünü ve vatandaşlardan resmi açıklamaları takip etmelerini istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.