enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık siyaset politika gündem güncel teknoloji eyt emekli memur

Esra Erol hakkında 5 yıl hapis istemi!

Güzellik merkezi sahibi Özlen A. B., ünlü sunucu Esra Erol hakkında suç duyurusunda bulundu.

Esra Erol hakkında 5 yıl hapis istemi!
 - MEDYA
Yayınlama: 13.06.2019
A+
A-

Kadın programı sunucusu Esra Erol hakkında, yayında güzellik merkezi sahibi Özlen A. B’yi “yuva yıkan kadın gibi gösterip, fotoğraflarını boy boy ekrana verdiği” iddialarıyla, hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası iddiasıyla dava açıldı.

Savcıya ifade veren Esra Erol ise basın yayın özgürlüğü sınırları içinde kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla programa katılanların iddialarına yer verildiğini belirterek suçlamaları kabul etmedi.

5 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİYLE İDDİANAME DÜZENLEDİ

Savcılık habere konu olayla ilgisi olmayan Özlen A. B’nin fotoğraflarının hukuka aykırı ifşa edilmesinin özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu oluşturduğunu belirtti. Savcılık Esra Erol hakkında özel hayatın gizliliğini ihlal etmek ve hakaret suçlarından bir yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan davada önümüzdeki günlerde Esra Erol hakim karşısına çıkacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.