Fikret Orman’dan Volkan Demirel tepkisi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca savunmasını yapmasının ardından Volkan Demirel’e tepki gösterdi

Fikret Orman’dan Volkan Demirel tepkisi
Yayınlama: 11.05.2017
A+
A-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Talisca savunmasını yapmasının ardından açıklamalar yaptı. Sinirli olduğu gözlenen Fikret Orman, kararlarda çifte standart yaptıldığını ima etti.

Fikret Orman, “Sen oyuncuya ana avrat küfredeceksin, iteceksin, sonra akıcı görüntü yok diye disipline sevk edilmeyeceksin. O zaman ben de oyuncularıma ‘Hakem arkasını döndüğünde ana avrat küfredin, cezası yok’ mu diyeyim?” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta sonunda oynan derbide kaleci Volkan Demirel’e yaptığı el hareketi yüzünden PFDK’ya sevk edilen Talisca ile ilgili Fikret Orman sert açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman’ın açıklamaları şöyle;

“Derbide çok beğenilen bir futbol ortaya koyduk. Kaybettiğimiz bir şey yok. Biz 2 puan öndeyiz. 4 maçımız var. Başakşehir’in 1 beraberliğinde bile 1 yenilgi hakkımız olacak. Taraftarıma sesleniyorum. Bu sene de şampiyon olacağız. Savunmamızı yaptık (Talisca konusunda) Büyük ceza beklemiyorum. Savunma yaptık. Talisca için çok fazla ceza beklemiyorum çünkü inanılmaz derecede bir tahrik var. Teknik heyetimiz tarafından futbolcularımız derbi öncesinde ikaz edildi. Talisca’ya zaten biz ceza vereceğiz. Sen oyuncuya ana avrat küfredeceksin, iteceksin, sonra akıcı görüntü yok diye disipline sevk edilmeyeceksin. O zaman ben de oyuncularıma ‘Hakem arkasını döndüğünde ana avrat küfredin, cezası yok’ mu diyeyim? Bu mudur? Rakip bu zihniyetle gelmiş. Başakşehir’in lehine sonuç aldık falan. Talisca tahrik edildi ama hareketi doğru değil, ceza vereceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.