Haberciler 30 Ağustos’u Boğaz turuyla kutlayacak!

Türkiye Haberciler Birliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı için muhteşem bir organizasyon yapıyor..

Haberciler 30 Ağustos’u Boğaz turuyla kutlayacak!
Yayınlama: 04.08.2019
A+
A-

Türkiye Haberciler Birliği, her milli bayramda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’na da muhteşem bir organizasyonla giriyor.

Eski ve yeni gazetecileri bir araya getiren ve bu özel gecelerde yeni dostlukların kurulmasına vesile olan Türkiye Haberciler Derneği’nin her yıl Kumkapı’da özel mekanlarda tertip ettiği ‘Bayram Buluşması’ bu defa denize taştı.

İstanbul’un en güzel Boğaz Tur teknelerinden Boran’da yapılacak geceye katılımın yüksek olması bekleniyor.

Organizasyonla ilgili konuşan birlik başkanları Salih Aluş ve Rasim Aydın, “Türkiye Haberciler Birliği olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız da demir alıyoruz. Her bayramımızın gecesini İstanbul’un en nezih mekanlarında düzenliyorduk. Karada düzenlediğimiz bayram gecemizi bu defa arkadaşlarımızın da hoşuna gideceğine inandığımız bir tekne turuna çevirdik. Konsept aynı, amaç aynı, niyet aynı, değişen sadece karada değil denizdeyiz o gece” dediler.

Salih Aluş ve Rasim Aydın, “İstanbul’da ya da yurdun neresinde olursa olsun gazetecilik mesleğine hizmet eden her meslektaşımızı bu çok özel gecemize bekliyoruz. Bu, Türkiye Haberciler Birliği’nin bu ülkede başlattığı özel ve farklı bir milli bayram etkinliğidir. Bu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacağımız çok özel bir gecedir. Yüreğinde vatan sevgisi olan her arkadaşımızı aramızda görmek en büyük dileğimizdir diyor herkesi gecemize beklediğimizin altını özellikle çiziyoruz” diye konuştular.

28 Ağustos akşamı saat 19.00’da Kabataş İskelesi’nden kalkacak olan Boran teknesi, Anadolu Yakası’nda oturan gazeteciler ve ailelerini almak üzere 19.30’da Üsküdar İskelesi’nde olacak.

5 saat sürecek Boğaz Turu’nda yemekler yenecek, şarkılar söylenecek ve mesleğe dair en renkli sohbetler bu gecede gerçekleşecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.