Huawei FusionCharge tanıtıldı

Huawei FusionCharge tanıtıldı
Yayınlama: 03.11.2023
Düzenleme: 03.11.2023 15:23
A+
A-

Huawei, FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesini Türkiye pazarına tanıttı. Şirketin açıklamasına göre, Huawei, elektrifikasyon sürecini hızlandırmayı ve sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmeyi amaçlayarak akıllı şarj ürünleri üzerine odaklanıyor. Yeni nesil teknolojileri teşvik etmek amacıyla geliştirilen bu ürünler, akıllı e-mobilitenin dijitalleşmesine liderlik etmektedir. FusionCharge adlı sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, kullanıcıların güvenilir ve verimli bir şarj deneyimi yaşamalarını hedeflerken, şarj noktası operatörlerine daha iyi bir yatırım fırsatı sunuyor.

Huawei, düşük karbon stratejisini merkezine alarak, iş ortaklarıyla işbirliği yaparak esnek ve verimli bir dijital güç ekosistemi oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu ürünün tanıtımı Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Ekipmanları Fuarı’nda gerçekleşti ve Huawei Dijital Enerji İş Grubu Genel Müdürü Guanliang Zhao, ürünün artık Türkiye’de kullanıma hazır olduğunu duyurdu.

Zhao, Türkiye’de e-mobilite alanındaki gelişmelerden büyük bir heyecan duyduklarını belirtti ve şu açıklamada bulundu: “Büyüyen elektrikli araç pazarına güvenilir ve verimli ürünler sunmak için yenilikçi teknolojiler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte iş ortaklarımızla birlikte yenilikçi bir şarj ekosistemi oluşturmaya ve daha iyi şarj deneyimi getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar süresince bize destek olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz.”

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi özellikleri

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, hizmet verilen şarj seanslarının sayısını artırarak yeni bir şarj altyapısının oluşturulmasını mümkün kılıyor. 720 kilovat gibi yüksek bir güç çıkışına sahip olan bu ünite, kabin, güç havuzu ve güç paylaşım matrisi sayesinde yüksek hızda şarj yapılmasını sağlıyor. Ayrıca, AC/DC ve DC/DC modüllerinin ayrılması, güç ünitelerini daha erişilebilir hale getiriyor ve daha fazla güç kapasitesinin kullanılmasını sağlıyor. Ünite, 12 adede kadar çıkışı destekliyor ve 600 kilovata kadar çıkış gücünü tek bir konektörle işleyebiliyor. Tamamen sıvı soğutmalı olarak geliştirilen mimari, geleneksel yapıya göre üstün kalite, daha fazla esneklik ve gelişmiş bir şarj deneyimi sunuyor.

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, 500 amperlik gücüyle yüksek hızlı şarj deneyimine sahip. Ayrıca, yüzde 95,5 verimlilik ve son derece düşük arıza oranında ve tamamen sıvı soğutmalı teknolojisi sayesinde 60dB’nin altında çalışarak gürültü seviyesini minimuma indiriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.