Kamala Harris seçim startını verdi

Kamala Harris seçim startını verdi
Yayınlama: 24.07.2024
Düzenleme: 24.07.2024 09:47
A+
A-

ABD Başkanı Joe Biden’ın seçim yarışından çekilmesinin ardından desteğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ilk seçim mitingini Wisconsin’de gerçekleştirdi. Harris, başkanlık seçimlerinde kilit eyaletlerden biri olan Wisconsin’deki Milwaukee şehrinde binlerce kişiden oluşan bir kalabalığa seslendi.

ABD Başkanı Joe Biden, üst düzey Demokrat Partili isimler ve bağışçıların haziran sonundaki televizyon tartışmasında Trump’a karşı kötü bir performans sergilemesinden sonra artan baskısına boyun eğmiş ve pazar günü başkanlık yarışından çekildiğini açıklamıştı. Biden, başkan adaylığı için Harris’e destek vermişti.

Kamala Harris seçim startını verdi… Hemen direksiyon başına geçti, ilk işi Trump’a yüklenmek oldu: Ya bir savcı olan beni ya da bir suçluyu seçeceksiniz!

Harris’in adaylığı ağustos ayının ortasında yapılacak kongrede kesin olarak belli olacak ancak karşısına bir başka partilinin çıkmayacağı şimdiden kesin gibi

İLK MİTİNGİNDE TAM NOT ALDI

Biden’ın adaylıktan vazgeçmesiyle kritik seçimlere 100 gün kadar bir süre kalmışken Demokrat Parti adayı olarak ilk kez seçmenin karşısına geçen Harris’in enerjik ve heyecanlı bir şekilde yaptığı ateşli miting konuşması politika yorumcularından tam not aldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.