Kartal Meydanı’nda milli maç coşkusu

Kartal Meydanı’nda milli maç coşkusu
Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye, Avusturya ile oynadığı son 16 maçından zaferle ayrıldı. Kartal’da milli maç heyecanı Kartal Meydanı’nda kurulan dev ekranla yaşandı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katılarak heyecana ortak olduğu maç nefesleri kesti.

Maçı heyecanla takip eden yüzlerce Kartallı, milli takıma alkış ve tezahüratlarla destekte bulundu. Türkiye’nin Avusturya karşısındaki 2-1’lik galibiyetinin ardından vatandaşlar meydanda büyük sevinç yaşadı. Coşkulu kalabalık, Türk bayraklarıyla milli takımın başarısını doyasıya kutladı.

Meydanı saran bu coşkuya Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP Parti Meclis Üyesi Baki Aydöner, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Meclis Üyeleri de dahil oldu.

Maç sırasında meydanı dolduran yüzlerce Kartallı, coşku dolu anlar yaşadı. Hep birlikte galibiyet sevincini yaşayan Kartallılar, çeyrek finale yükselen A Milli Takımın başarısını kutladı.

Milli takımın galibiyeti hakkında konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Milli maç heyecanı ülkemizde hat safhada. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Milli takımımızın zaferleriyle moral ve motivasyonumuz üst noktaya geliyor. Kartallı komşularımızla bütün dileğimiz ve temennimiz milli takımımızın başarılı olmaya devam etmesidir.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.