Kartal’da Karadeniz günleri başladı

Kartal’da geleneksel olarak düzenlenen Karadeniz Günleri, eski Kartal Stadyumu’nda başladı..

Kartal’da Karadeniz günleri başladı
Yayınlama: 04.11.2018
A+
A-

Kartal’da geleneksel olarak düzenlenen Karadeniz Günleri, eski Kartal Stadyumu’nda start aldı.

Karadeniz Günleri’nin organizatörü ünlü sanatçı Eyüp Nazlı, alanı kendilerine tahsis eden Kartal Belediye Başkanı Op. DR. Altınok Öz’e teşekkür ederken, tüm Karadenizli hemşehrilerini fuarlarını ziyaret etmeye davet etti.

Eyüp Nazlı “Her yıl Kartal meydanında düzenlediğimiz Karadeniz Günleri’ni bu yıl eski stadyumda düzenliyoruz. Yaklaşık iki hafta sürecek olan şölenimizde, Karadeniz ürünlerini, müziklerini Kartallıların beğenisine sunacağız. Herkesi buraya bekliyoruz” dedi.

MARKALAR ÇADIRI İLGİ ÇEKTİ

Karadeniz Günleri oraganizasyonuna “Markalar Çadırı” da eklendi.

Binlerce çeşit ürünün yer aldığı markalar çadırında yüzde 70’e varan indirimler uygulanıyor: “Markalar Çadırı”nı Kartal halkının hizmetine sunan Sabri Eser şunları söyledi: 

“Burada ünlü markaların outlet ürünlerini Kartal halkının beğenisine sunuyoruz. En ünlü markaların ürünlerini çok ucuz fiyatlardan satıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarda vatandaşlarımızın yüzünü biraz güldürebilirse ne mutlu bize.”

Karadeniz Günleri’nde vatandaşlar bol bol kemençe ve horon ziyafeti çekerken, Karadeniz yöresine has lezzetlerin tadına bakıyor. Fuara gelenlere bir de deve sürprizi sunuldu.

Vatandaşlar, eski stadyum içinde kurulan fuar alanında develere binerek tur atmaktan büyük keyif aldı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.