Kaya Sabancı kimdir?

Kaya Sabancı kimdir?
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy’de dünyaca ünlü Mandarin otel ve tatil sitesinin içinde evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı darbedildi. Gelişme sonrası Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne merak edildi

72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, Muğla Bodrum’da ünlü bir otel ve tatil sitesinin içerisindeki konutuyla ilgili husumet yaşadığı otelin sahibive korumalarının saldırısına uğradı. Peki, Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı sağlık durumu ne?

KAYA SABANCI KİMDİR?

Kaya Sabancı, 72 yaşındadır. Kaya Sabancı, Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu ve ailenin denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firması YASA Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’nın kardeşidir. Kaya Sabancı, 2004 yılından oğlu Cem Sabancı’nın trajik ölümünün ardından hayatını Amerika’da devam ettirmiştir.

72 yaşındaki ünlü iş insanı Kaya Sabancı, iş dünyasındaki faaliyetlerine Miami’de kurduğu Kasa International Corp. adlı şirketle devam etmektedir. Sabancı tatil zamanlarınıTürkiye’nin Ege kıyılarında değerlendirmeyi tercih etmektedir.

KAYA SABANCI SAĞLIK DURUMU NE?

Kaya Sabancı sağlık durumu hakkında henüz açıklama yapılmadı. Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, açıklamasında 72 yaşındaki müvekkilinin hiçbir suçu olmadığını, daha önce Mandarin tatil sitesi ve otelinden aldığı konutla ilgili sorunları Vedat Aşçı’ya bildirdiğini, bu nedenle aralarında husumet olduğunu, Vedat Aşçı’nın ve korumalarının Kaya Sabancı’yı görür görmez saldırdıklarını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi. Ömer Reşat Kayran, Vedat Aşçı ve korumaları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.