Mesut Özil bıçaklı saldırıya uğradı

Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, bıçaklı saldırıya uğradı!

Mesut Özil bıçaklı saldırıya uğradı
Yayınlama: 26.07.2019
A+
A-

Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, bıçaklı saldırıya uğradı!

İngiltere basınında çıkan haberlere göre bıçaklı ve kasklı saldırganlar Mesut’a motorla yaklaşırken ünlü futbolcu otomobilden inerek yakınlardaki Türk restoranına sığındı.

Takım arkadaşı Kolasinac, Mesut’u görünce olay yerine koşarak saldırgana doğru hamle yaptı ve saldırganı kovaladı.

Olaya restoran çalışanlarının da dahil olması üzerine saldırgan kaçtı. Saldırganın Kolasinac ile karşı karşıya geldikleri anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Mesut’un otomobilini hedef alan saldırgan, kalabalık yaklaşırken olay yerinden kaçtı. İki yıldız futbolcu da olayı yara almadan atlattı. Olay sırasında Mesut Özil’in eşi Amine Gülşen’in de yıldız futbolcunun yanında olduğu belirtildi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ, FUTBOLCULARDAN BİLGİ ALDI

Polis ekipleri kısa süre içinde olay yerine gelirken, Mesut ve Kolasinac’tan olay hakkında bilgi aldı ve yakın binalardaki güvenlik kameralarına ait görüntüleri aldı.

Metropolitan Polisi’nden yapılan açıklamada ise olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve saldırganların henüz yakalanmadığı duyuruldu.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI: MESUT ÖZİL ŞOK OLMUŞ GÖRÜNÜYORDU

Yemek almak için oralarda olan bir İngiliz vatandaşı, “Aracın yolun ortasında boş bir şekilde durduğunu gördüm, lüks ve ilgi çekici bir araçtı. Mesut Özil şok olmuş görünüyordu, hayatı için koşuyor gibiydi. Motosikletlinin peşinde olduğunu gördüm, ardından Mesut restorana sığındı, saldırgan kask takmış ve tamamen siyah giyinmiş kişiydi. ” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.