Olga Pronina motor üzerinde hayatını kaybetti

Motosiklet üzerinde çekilen fotoğrafları ile sosyal medya üzerinden bir fenomen haline gelen Olga Pronina kazada öldü

Olga Pronina motor üzerinde hayatını kaybetti
Yayınlama: 03.08.2017
A+
A-

Motosiklet üzerinde çekilen fotoğrafları ve adrenalin tutkunlarına yönelik açıklamalarıyla sosyal medya üzerinden bir fenomen haline gelen Olga Pronina hayatını kaybetti.

Çok sayıda Türk kullanıcının da takip ettiği Olga Pronina’nın aşırı hız yaptığı tespit edildi.

Takipçilerinin Monika lakabını taktığı 40 yaşındaki motosiklet tutkunu Olga Pronina, en son paylaştığı videoda son sürat yol alırken içki içerek kameralara poz vermişti.

Rusya’nın Vladivostok kentinde hız motoruyla yol alırken kontrolünü kaybeden ‘Monika’ Olga Pronina’nın yoldan çıkarak bariyerlere çarptığı açıklandı. “Monika9422” kullanıcı adıyla Instagram’da fotoğraf paylaşan Monika’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Motosiklet tutkununun yanı sıra hayatını kuaför olarak kazanan Olga Pronina, 150.000’i aşkın takipçisine en son mesajında, “250 kilometre hız yaparken tek elle yön vermek çok rahatsız edici. Tavsiye etmiyorum ama adrenalin çok iyi geldi” yazmıştı. 

Olga Pronina’nın arkadaşı Eduard Hasanov, Rus basınına, “Güvenlik kurallarını esnetmeyi seviyordu ve sık sık aşırı hız yapıyordu. Ölümü çok trajik” dedi.

Olay yerine 10 dakika sonra gelen bir arkadaşı da Olga Pronina için, “Aşırı hız yapıyordu ve arka tekerleği motosikletten 600 metre uzaktaydı. Her zaman kamerası açık olurdu ve bunu bulursak kazanın nedenini anlayabiliriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.