Özgür Özel o isimlere kapıyı kapattı

Özgür Özel o isimlere kapıyı kapattı
Yayınlama: 06.09.2024
Düzenleme: 07.09.2024 10:45
A+
A-

CHP’nin tüzük değişikliği gündemiyle toplanan 20. Olağanüstü Kurultayı başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski genel başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte kurultaya gitti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılmadığı kurultayın açılış konuşmasını yapan Özel “Kişisel hırslarından dolayı bu partinin karşısında adaylaşanlar adaylaştıkları yerde kalsınlar. Bu dönem o hatalar yapılmayacak, bir daha onlar bu partide görev almayacaklar” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), sembolik açılışını Sivas Kongresi’nin 105. yıldönümü nedeniyle 4 Eylül’de Sivas’ta yaptığı Tüzük Kurultayı, bugün resmi olarak ATO Congressium’da toplandı.

CHP lideri Özgür Özel, eski Genel Başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na gitti. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanlarımız Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımıza gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU KATILMADI
Kurultay salonunda “Her derdin var bir çaresi Cumhuriyet Halk Partisi” dijital panolarında hazırlanan video klipler yer alırken katılımcıların koltukları ise isim isim ayrıldı. Protokolde, CHP’nin eski genel başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Özden Tokerve eski Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye yer ayrıldığı görüldü. Kurultaya davet edilen önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.