Palu Ailesi için gözaltı kararı

Türkiye’nin konuştuğu Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alındı.

Palu Ailesi için gözaltı kararı
Yayınlama: 09.01.2019
A+
A-

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla, “Kasten adam öldürme suçu” kapsamında, Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltıların Meryem ve Melike Tahnal cinayeti ile ilgili olduğu ifade ediliyor. Bu sabah yine Müge Anlı’nın programına katılan Palu ailesi fertleri canlı yayında gözaltı işlemi uygulanıyor.

Olayların kilit isimleri Tuncer Ustael ile eşi Emine Ustael de Müge Anlı’nın canlı yayını sırasında stüdyoya gelen polisler tarafından gözaltına alınarak kocaeli’ye götürüldü.

Bu esnada Müge Anlı da gözyaşlarını tutamayarak yayınını sürdürmeye çalıştı..

Program devam ettiği sırada asayiş büro ekipleri Palu ailesinin evine baskın yaptı. Gözaltı işlemi uygulanan Palu Ailesi, Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülecekler.

CANLI YAYINDA GÖZALTI

Meryem Tanhal ve kızı Melike’nin ölümüyle ilgili şüpheliler arasında bulunan Palu Ailesi’nin tüm fertleri hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

MÜGE ANLI: BENİM AKLIM HAYALİM ALMIYOR

Müge Anlı, Tuncer Ustael’in bu zamana kadar ceza almamasını çok sert sözlerle eleştirdi.

İşte Müge Anlı’nın sözleri:

“Sizin bu iki çocuğunuzun başına gelen olaylarda siz nasıl ceza almıyorsunzu benim aklım hayalim almıyor. Bununla ilgili ceza almalıydınız. Öyle sizin dediğiniz gibi bir kadına iğne yaparak tecavüz edemezsiniz. Bu dünyada bu hukukun önünde hesabını vereceksin. Allah daha sonra hesabını soracaksın. Sen bu Türk adaletinin önünde cezanı çekmemelisin. Bu zamana kadar ceza almamak seni rahatlatmış. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar.”

TUNCER USTAEL: GELİN BENİ ALIN

“Ben 10 yıldan beri o kadar evraklar verdim. Ben madem suçluyum neden 10 yıldan beri gelip almadılar. Ben canlı yayında Cumhuriyet Başsavcısına sesleniyorum. Beni gelin alın, beni İzmit’e çağırın. Ben adaletten kaçmıyorum. Bana olan suçlamalarınız nedeniyle hepiniz utanacaksınız. Sizinle görüşeceğiz” dedi.

Daha sonra polisler, kilit isim Tuncer Ustael’i de stüdyoya gelerek gözaltına aldı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.