Paşapınarı Derneği lokaline görkemli açılış!

Paşapınarı Köyü Derneği’nin Kartal’daki lokali, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve bazı milletvekillerinin katılımıyla açıldı.

Paşapınarı Derneği lokaline görkemli açılış!
Yayınlama: 22.06.2019
A+
A-

Gümüşhane Şiran İlçesi Paşapınarı Köyü Derneği’nin Kartal’daki lokali, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve CHP’li Milletvekillerinin katılımıyla açıldı.

Derneğin Kartal’daki merkezinin açılışına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Karaman Milletvekili İsmail Ünver, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Parti Meclisi eski Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları İmam Aydın ve Cengiz Türkmen, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Paşapınarı Köyü Derneği Başkanı Özer Aydın “Bizler Şiran’dan göçüp, İstanbul ve Kocaeli’nin çeşitli bölgelerine yerleşen Paşapınarı halkıyız.  Tüm hemşehrilerimizi bir çatı altında toplamak için 1962 yılında Derneğimizi kurmuşuz. Artık tüm üyelerimizi yeni lokalımizde ağırlamak istiyoruz. Önce Paşapınarılı daha sonra Kartallıyız” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise açılışta şunları söyledi:

“Kartal, geniş bir mozaik. Hepimiz Anadolu’nun belirli yerlerinden gelmişiz. Kimimiz Erzincanlı, kimimiz Karadenizli, kimimiz de Türkiye’nin 7 bölgesinden göçüp buraya yerleşti. Artık hepimizin ortak paydası Kartal. Hem memleketimizi unutmayacağız hem de Kartallılık bilinciyle hareket edeceğiz. bu dernek tüm Paşapınarı köylülerine hayırlı olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.