Ronaldo’nun annesi Türk fenomeni paylaştı!

Ronaldo’nun annesi Türk fenomeni paylaştı!
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-

“Röportaj Adam” adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca’nın EURO 2024 F grubunda oynanan Türkiye – Portekiz maçında yerinde takip ettiği sırada Cristiano Ronaldo ile aynı karede alan fotoğrafı gündem olmuş ve Portekizli yıldızın 2005’te hayatını kaybeden babasına benzetilmişti. Bu benzerlik karşısında Ronaldo’nun annesi Dolores Aveiro da tepkisiz kalmadı. Meşhur kareyi TikTok hesabından paylaşan Dolores, “Çok benzer” notunu düştü.

Sosyal medya fenomeni “Röportaj Adam” Mahsun Karaca Türkiye-  portekiz maçını tribünden takip etmiş, Cristiano Ronaldo ile aynı karede yer aldığı fotoğraf viral olmuştu. Ronaldo’nun annesi de bu fotoğrafı paylaşarak Karaca’yı Ronaldo’nun babasına benzetti.

BABASIYLA BENZERLİĞİ GÜNDEM OLDU

Röportaj Adam” ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni  Mahsun karaca  EURO 2024 F grubunda oynanan Türkiye – Portekiz mücadelesini tribünden izlemişti. Cristiano Ronaldo ile aynı karede bir fotoğrafı yayınlanan Karaca, Portekizli dünya yıldızının 2005’te yaşamını yitiren babasına benzetilmişti.

RONALDO’NUN ANNESİ PAYLAŞTI

Cristiano Ronaldo’nun annesi Dolores Aveiro, TikTok hesabından yaptığı paylaşımda oğluyla Mahsun Karaca’nın aynı karede olduğu fotoğrafı paylaşarak “Çok benzer” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.