Sağlıklı Yaşam Fuarı kapılarını açıyor

Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Fuarı 05-08 Mart 2020 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de gerçekleşecek.

Sağlıklı Yaşam Fuarı kapılarını açıyor
Yayınlama: 17.02.2020
A+
A-

Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Fuarı 05-08 Mart 2020 tarihleri arasında,  ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de gerçekleşecek. 

Orman Genel Müdürlüğü Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Tanıyalım Köşesi ile, Cenk R. Girginol Kahve Söyleşisi, Goranga Yoga ve b-fit  Fiziksel Aktivite Seansları, Haliç Üniversitesi Sokak Lezzetleri Sergisi, Okan Üniversitemizle Gastronomi Workshopları ve Tango Terapi Gösterileriyle ziyaretçilerine renkli ve keyifli anlar yaşatacak. Çağın en önemli konularından oluşan Seminer Programı ile de bilgiye doyulacak. Fuarımızda kurulacak mutfağımızda ünlü şeflerimizin organizasyonluğunda “Sağlıklı Mutfaklar, Sağlıklı Lezzetler” programı da ayrıca yoğun ilgi çekecek.

Küre Fuarcılık tarafından organize edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Belediyesi ve Şişli Belediyesince desteklenen Fuar, 05 Mart 2020 Perşembe günü saat 11.00’de açılacak. Dört gün süresince ziyaret edilebilecek olan fuar; doğal, organik gıda ürünleri, bitkisel ürünler, mikro filizler ile firmalara, çiftliklere, ekolojik pazarlara; coğrafi işaretli ürünleri, yöresel lezzetleriyle, doğal tarım uygulamalarıyla, atıksız mutfaklar çalışmalarıyla Belediyelerimize ev sahipliği yapacak. Destekleyen Kuruluşlar nezdinde fuarımızda yer alan Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği standı ilgi görecek stantların başında yer alacak. 

Güzellik ve cilt bakım ürünleri, diyet ve destek ürünleri, sağlıklı yaşam merkezleri yeni ürün ve hizmet tanıtımlarıyla yer alacak ve pek çok konuda profesyonellerden oluşan sektör temsilcileri sektördeki gelişmeleri takip etmek için bir arada olacak.

Fuar Seminer Programında; Dr. Yavuz Dizdar, Kanserden Korunmada Beslenmenin Rolü, Dr. Korkut Ulucan, Genlerimizle Sağlıklı Beslenme, Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Sağlıkta Tıbbı ve Aromatik Bitkilerin Önemi, DR. İlkay Gök, Yedikleriniz İlacınız Olsun, Geleneksel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Derneği: Sağlıklı Beslenmede Coğrafi İşaretli Ürünler ve Canlı Örnek Giresun Tombul Fındığı, Doç.Dr. Ebru Güzel, Sıfır Atık konularıyla yer alacaklar. Diğer dikkat çeken seminer konuları ise Beyin Temelli Egzersiz, Bir nefeste Sağlık, Diyetisyene Sor ile kaliteli yaşamanın ve doğru beslenmenin; şehir hayatının içerisinde, nasıl, hangi koşullarda mümkün olacağı konusunda rehber niteliğinde olacak. 

Bu yıl 9.’su düzenlenen ve geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi görmüş fuar, tüm halkımıza açık ve ücretsiz olacak. Katılımcı kuruluşların sağlıklı ikramları, sürpriz tatil ve kampanyaları, hediyeleri ile geniş katılımla gerçekleşecek ve adından çok söz ettirecektir.

Zengin içerikli fuarın tüm bilgilerine www.saglikliyasamfuari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.