Selvi’den ilginç Binali Yıldırım iddiası

Abdulkadir Selvi, “AK Parti’nin sloganı ve seçim stratejisi” başlığıyla yayımlanan yazısında ilginç bir iddiada bulundu.

Selvi’den ilginç Binali Yıldırım iddiası
Yayınlama: 21.05.2019
A+
A-

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti’nin seçim kampanyasına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Selvi’nin iddiasına göre AK Parti, mağduriyeti CHP’nin elinden almak için karşı kampanya planlıyor. Selvi “AK Parti, ‘Asıl mağdur Binali Yıldırım’ diyecek” ifadesini kullandı.

Abdulkadir Selvi, “AK Parti’nin sloganı ve seçim stratejisi” başlığıyla yayımlanan yazısında seçim çalışmalarına dair bir kulis yazdı. AK Parti’nin “bu kez sakin” bir kampanya yürüteceğini belirten Selvi “Medyada çok fazla görünür olmak, billboard’ları doldurmak, seçmenin başını her çevirdiğinde AK Parti’yi görmesi gibi bir amaç güdülmeyecek. Çünkü ‘baskın’bir seçim kampanyasının bir aşamadan sonra seçmende rahatsızlık oluşturduğu tespit edildi.”iafadelerini kullandı.

AK Parti “gösterişli kampanya yerine birebir iletişimi tercih edecek” diyen Selvi öncelikli hedefin sandığa gitmeyen seçmenleri ikna etmek olduğunu yazdı.

“MAĞDURİYETİ CHP’NİN ELİNDEN ALMAK İÇİN KARŞI KAMPANYA”
Selvi yazısının devamında “AK Parti’nin seçim kampanyası 31 Mart’taki kampanyanın neredeyse tam tersi. O zaman yapılanlar yapılmayacak, o zaman yapılmayanlar yapılacak.

O nedenle bol vaat yağmuru olmayacak. Daha çok ‘Biz İstanbul için söyleyeceklerimizi zaten 31 Mart’tan önce söylemiştik. Onlar aynen geçerli’ denilecek.

Seçimlerin iptali nedeniyle kullanılacak olan mağduriyeti CHP’nin elinden almak için karşı kampanya planlanıyor. Binali Yıldırım’ın önplana çıkarılacağını söylemiştim. AK Parti, ‘Asıl mağdur Binali Yıldırım’ diyecek. ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.