Serpil Portakal kimdir? Serpil Portakal haberleri

Serpil Portakal kimdir? Serpil Portakal haberleri
Yayınlama: 19.11.2023
Düzenleme: 13.12.2023 13:02
A+
A-
Serpil Portakal kimdir? sorusunun cevabını sizler için hazırladık.
SERPİL PORTAKAL KİMDİR?
Serpil Portakal, 25 Aralık 1986’da Karabük’te dünyaya geldi. Eğitim hayatını İstanbul’da sürdürdü. 2004 senesinde lise hayatı biter bitmez iş hayatına atıldı. Aynı zamanda eğitimini sürdürmeye devam etti. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Kendini sürekli geliştirmeyi amaçladı ve çeşitli sertifika programlarına katıldı.
SERPİL PORTAKAL’IN MEDYA HAYATI
2008 senesinde İnternethaber.com yayıncılık bünyesindeki İnternetspor.com‘da çalışmaya başladı. Uzun süre spor editörlüğü yaptı. Ayrıca aynı yayın grubuna ait Elmaelma.com‘da cilt bakımı, güzellik, pratik bilgiler ve gezi üzerine yazılarıyla kariyer hayatına devam etti. Medya sektöründeki pek çok isme sosyal medya danışmanlığı da verdi. 2023 yılında ise Yenibirgazete.com’da haber editörlüğü yapmaya devam ederken aynı zamanda Flash Haber ekranlarında yayınlanan Medya Kent programının sunuculuğunu gerçekleştirdi. Aynı zamanda ‘Serpil Portakal Anlatıyor‘ ismindeki blog sayfasıyla magazin yazıları yazmaya devam ediyor.
SERPİL PORTAKAL İLE FATİH PORTAKAL AKRABA MI?
Serpil Portakal ile ilgili en çok merak edilen bilgi ise gazeteci Fatih Portakal ile akraba olup olmadıkları. Serpil Portakal ile Fatih Portakal akraba değildir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.