Tanyerililer muhteşem gecede buluştu

Erzincan Tanyeri Nahiyesi Derneği üyeleri düzenlenen gecede hasret giderdi

Tanyerililer muhteşem gecede buluştu
Yayınlama: 21.10.2018
A+
A-

Erzincan ili Tanyeri Nahiyesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Maltepe Kardelen düğün salonunda birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

 

Maltepede bulunan Kardelen düğün salonunda düzenlenen geceye; Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılarından Hüseyin Tozkoparan ve Gökhan Yüksel, CHP Kartal Belediye Başkan aday adayları Doç.Dr. Hüsnü Süslü, Yüksel Çiftçi, Yüksek mimar Oğuz Aykan, Ali Turabi Artuç, Harun Özdemir, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, İşdamları Metin Ağırman, Aydın Kaya, Kartal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Hüseyin Caner Güler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kartal mahalle muhtarları, dernek üyeleri, yerel gazetece temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tanyeri Derneği Kadın Kolları başkanı Melek Sustam Güler, yaptığı konuşmada “Dermeğimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacı var. Bu tür gecelerle birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz” dedi.

BÖYLE GECELER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ TAZELER

Gecede Konuşma yapan Dernek Başkan’ı Vedat Bal böyle geceler bizleri bir arada tutar ve birlik beraberliğimizi tazeler. Aynı yörenin insanları olarak gençlerimizin de kaynaşması ve tanışması adına da faydası olan gecelerin yararı büyüktür. dedi.

Tanyeri Derneği gecesi, ünlü sanatçıların katılımı ve türkü ziyafeti ile sona erdi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.