Tuğba Anlak kızının gözleri önünde öldürüldü

Arnavutköy’de 6 yaşındaki kızının yanında başından vurulan Tuğba Anlak, hastanede hayatını kaybetti

Tuğba Anlak kızının gözleri önünde öldürüldü
Yayınlama: 28.08.2019
A+
A-

Arnavutköy’de evinde temizlik yaptığı sırada 6 yaşındaki kızının yanında başından vurularak ağır yaralanan Tuğba Anlak(30) hastanede hayatını kaybetti

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayla ilgili hastane önünde bugün açıklama yapan aile, yetkililerden destek istemişti.

Olay, 31 Temmuz akşamı Arnavutköy’de meydana geldi. Antalya’da yaşayan Tuğba Anlak (30) eşiyle boşandıktan sonra 6 yaşındaki kızı Almira ile İstanbul’a taşındı. Bir süre çeşitli işlerde çalışan genç kadın daha sonra bir kafe açtı. 

Sürekli kafeye gelen ve kendini mimar olarak tanıtan Murat Uslu, Tuğba Anlak’la arkadaşlık kurdu. Genç annenin işleri iyiye gitmeyince kafesini bir süre sonra devretti ve başka bir eve taşındı. 

Yeni evini temizlediği sırada Murat Uslu kafede çalışan Mustafa Ünver ile birlikte evin bulunduğu yere geldi. Murat Uslu araçta bulunan silahı alarak pencereden içeriye girdi.

KIZININ GÖZÜ ÖNÜNE VURDU

Tuğba Anlak’ı 6 yaşındaki kızının gözü önünde önce darp eden daha sonra da kafasından silahla vuran Murat Uslu devir edilen kafenin parasını da alarak olay yerinde kaçtı.

Olaydan sonra hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Tuğba Anlak, 28 gün sonra yaşamını yitirdi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.