Ümraniye Belediyesi’nden Üniversiteli Gençlere Büyük Destek

Ümraniye Belediyesi’nden Üniversiteli Gençlere Büyük Destek
Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Ümraniye Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Ümraniye’de ikamet eden ve üniversiteye ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilere 10 bin TL eğitim desteği sağlıyor.

Ümraniye Belediyesi, Üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran ve ikametgâhı Ümraniye’de bulunan tüm gençlere 10 bin TL eğitim desteği verecek. Başvurular 4 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında belediyenin resmi web sitesinden alınacak olup öğrencilerin öğrenci belgesi ile sitedeki başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmaları yeterli olacak. Devlet ya da vakıf üniversitelerinin lisans ya da ön lisans programlarına ilk defa kayıt yaptıracak öğrenciler eğitim desteğinden yararlanabilecek.

Başkan İsmet Yıldırım: “Ümraniye’de Genç Olmak Ayrıcalıktır”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Üniversite sınavında elde ettiğiniz başarılar için sizleri yürekten tebrik ediyorum. İlçemizde ikamet eden ve üniversiteye yeni yerleşen her gencimize 10 bin TL’lik eğitim desteğimiz hayırlı olsun. Ümraniye’de genç olmak gerçekten bir başka güzel” dedi.

Bu anlamlı destek, Ümraniye’deki gençlerin eğitim yolculuklarını daha da güçlendirirken geleceğin başarılı bireylerinin yetişmesine katkı sağlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.