Veli Ağbaba Osman Gökçek’i yerden yere vurdu

AK Partili Osman Gökçek’in “Mersin’de belediyeler üzerinden kişisel rant sağladınız” iddiasına sinirlenen CHP’li Veli Ağbaba “Kim kamu malından yediyse namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir” dedi.

Veli Ağbaba Osman Gökçek’i yerden yere vurdu
Yayınlama: 05.07.2024
Düzenleme: 05.07.2024 11:03
A+
A-

TBMM Genel Kurulu’nda, CHP’li Veli Ağbaba ile AK Partili Osman Gökçek arasında “ihale, rant ve yolsuzluk” tartışması çıktı. AK Partili Osman Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile CHP’li Veli Ağbaba’nın Mersin’de belediyeler üzerinden “kişisel rant sağladıkları” iddiasında bulununca CHP’li Ağbaba tepki gösterdi.

VELİ AĞBABA’DAN ÇOK SERT SÖZLER

Kürsüden Osman Gökçek’e seslenen Veli Ağbaba oldukça sert bir üslupla “Sen trolün cana bürünmüş halisin. Sende utanma yok, arlanma yok, hiçbir şey yok sende. Kimin Mezitli’de 1 metrekare arsası varsa namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir. Kim iftira atıyorsa namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir. Gel mal varlıklarını araştıralım.

“BABANIN ALTINDAKİ ZIRHLI ARAÇLARI ZORLA ALDILAR”

Allah aşkına sen ne iş yapıyorsun? Şimdiye kadar ne iş yaptın sen? Senin babanı yanında oturan kişiler, AK Partililer görevden aldı. Niye? Hırsız mıydı, FETÖ’cü müydü? Senin babanın altından zırhlı araçları Mansur Yavaş zorla aldı. Sen bir iş yapmadan zenginleşmiş bir adamsın, sen iftiradan başka bir şey bilmeyen, haysiyetten ardan, namustan yoksun bir adamsın” ifadelerini kullandı.

GENEL KURULA ARA VERİLDİ

Tartışmanın üzerine bileşimi yöneten TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, genel kurula ara verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.