Wanda Nara ve Mauro Icardi barıştı mı?

Wanda Nara’nın, ayrılığı duyurmasının ardından gündemden düşmeyen Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara’dan bir süredir barışma sinyalleri geliyordu.

Wanda Nara ve Mauro Icardi barıştı mı?
Yayınlama: 14.09.2024
A+
A-

Wanda Nara, Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’den ayrılacağını açıkladığı günden bu yana sular durulmuyor. Nara, ayrılığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu ve ‘aile olarak kalacaklarının’ altını çizmişti.

Ancak tüm bu çalkantılı sürecin ardından Arjantin basını Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın barıştığını iddia ettiği ve ikilinin birlikte çekilen fotoğraflarını servis etmişti.

Buenos Aires’teki dairelerinden birinden yaptığı paylaşımlar, aralarında olası bir barışma dedikodularını yeniden canlandırırken ikilinin Arjantin’deki ünlü bir alışveriş merkezinde birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşılmıştı.

Sonrasında Wanda Nara Mauro Icardi ve Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in fotoğrafını paylaşıp “Bugün iki bombacıyla öğle yemeği yiyorum” notunu düşmüştü.

‘BENİ ARARSA BULUR’

Önceki gün ise katıldığı bir programda Mauro Icardi ile olan ilişkisini inişli-çıkışılı olarak değerlendiren Nara şu ifadeleri kullandı: “Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur”

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Tüm bu yaşananların ardından ikili bir akşam yemeği çıkışı sonrası görüntülendi. Muhabirlerin ‘Barıştınız mı?’ sorusu karşısında sessiz kalan Wanda Nara işaret parmağıyla yaptığı hareketle reddetse de samimi görüntüler kafaları karıştırdı.

Mauro Icardi ise o anlarda sessiz kalıp, gülümsemekle yetinirken ‘sportif geleceği ve Arjantin’e dönme ihtimali olup olmadığıyla ilgili’ sorulara ise yanıt vermekten kaçındı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Wanda Nara’nın yaptığı bir açıklama sonrası Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılabileceği konuşulmuştu.

“Arjantin’de yaşıyorum ve artık burada kalacağım. Burada yapacağımız harika bir proje daha var…” sözleri sonrası akıllara ‘Icardi Arjantin’e mi dönecek?’ soruları gelmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.