Yasemin Hadivent setlere dönüyor

Oyuncu Yasemin Hadivent, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Yasemin Hadivent setlere dönüyor
Yayınlama: 20.08.2019
A+
A-

Oyuncu Yasemin Hadivent, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Süreç Film imzalı, Ersoy Güler’in yazıp yönettiği ‘Kuzey Yıldızı’ dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Yasemin Hadivent, ‘Fadime’ karakteriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

”Harika bir ekip, sıcacık bir hikaye. Heyecanım yüksek” diyen oyuncu Yasemin Hadivent, ‘Bavul’ adlı tiyatro oyunu ve dizinin çekimleri sebebiyle İstanbul-Ordu arasında mekik dokuyacak.

YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya’da doğdu. Annesi Bulgaristan Türklerinden, babası İran Azerilerindendir.  

Babasını dokuz yaşındayken kaybeden güzel oyuncu Yurdaer Doğulu bale okulunda bale eğitimi almış; fakat çocukken kalbinde oluşan rahatsızlıktan dolayı çok sevdiği baleyi bırakmak zorunda kalmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Türkiyenin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci oldu.

İlk başrolünü Gökhan Özen ile paylaştığı Sevda Çiçeği dizisinde Fırtına Leyla karakteriyle oynadı. 

Sevda Çiçeği’ndeki başarısından sonra Ruhsar isimli dizinin formatındaki senaryosunu Gani Müjde’nin yazmış olduğu Cem Kılıç ile başrolünü paylaştıkları Hayal ve Gerçek dizisinde Hayal’i oynadı.

Müzik ve dans alanında da başarılı olan Yasemin Hadivent, Buzda Dans adlı programda eski milli futbolcu İlhan Mansız’la finale kalarak ikinci oldu.

2010-2011 sezonunda Hamdi Alkan’ın yönettiği Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinde Sevda rolü ile izleyicinin karşısına çıktı.  

“Son olarak 57 ünlü kadınla birlikte 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan “Her Ses Bir Nefes” isimli sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.