Yüksel Çiftçi: Kendimi Kartal’a adıyorum

CHP eski İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Yüksel Çiftçi: Kendimi Kartal’a adıyorum
Yayınlama: 11.10.2018
A+
A-

CHP eski İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Atalar’da bir restoranda düzenlenen kahvaltıda Kartallı gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

 

Yüksel Çiftçi’nin ev sahipliğini yaptıya toplantıya Kartal CHP Gençlik Kolları eski Başkanı Cem Armutlu, CHP Gençlik kolları eski üyesi Cangül Aslan ve Hakan Özbek ile basın mensupları katıldı. 

Yüksel Çiftçi, özgeçmişini okuduktan sonra aday olma nedenlerini açıkladı ve “Kendimi Kartallılara emanet ediyorum” dedi..

Kartal Belediye Başkanı olması halinde yapacağı projeleri hakkında ipuçları veren Yüksel Çiftçi, genel merkezin karar vereceği ‘aday belirleme sistemi’ne saygı duyacağını ancak kendisinin ön seçimden yana olduğunu belirtti.

İŞTE YÜKSEL ÇİFTÇİ’NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

– Ben CHP’nin baraj altında kaldığı Nisan 1999 seçimlerinden hemen sonra Türkiye’ye dönerek partime üye oldum. En genç ilçe başkanlarından biriyim.

– 2009’da partimize 15 yıl sonra belediye başkanlığını kazandıran örgütün lideriyim. Tabi ki 2009’daki başarımızda şimdiki başkanımız Altınok Öz’ün beşeri ilişkilerinin de payı çok büyüktür.

– Seçim çalışmaları sırasında sadece CHP’lilerin değil tüm Kartal halkının yüreğine dokunmak istiyorum..

– Kartal’da ahde vefasızlığa son vermek için yola çıkıyoruz. Gördüğünüz gibi genç ve başarıya aç arkadaşlarımızla yola çıktık..

– Emeğe saygı duyacağız, başarımız için çalışan arkadaşlarımızı takdir edeceğiz..

– Kartal’ı hak ettiği yere getireceğiz.

– İnsanların manevi duygularına saygı duyacağız ama bunu yapacağımız siyasete karıştırmayacağız. Cami de bizim Cemevi de…

– Altınok Öz’ün 2009’daki başarısını takdir ediyoruz, onun yarım bırakacağı projeleri biz tamamlayacağız.

– Kartalspor bizim herşeyimiz, yeniden hak ettiği yere getireceğiz..

– Kartal’a bir plaj yapma projemiz var..

– Kartal’da ekipsel yönetime talibiz..

YÜKSEL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Yüksel Çiftçi 1975 yılında Kartal’da doğdu. Kardiyolog Doktor Azra Tanrıkulu ile evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. 

Orta ve Lise öğrenimini kartal Ahmet Şimşek Kolejinde, yükseköğrenimini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Daü Eastern Mediterranean Üniversitesy Business Administation and Management bölümünde tamamladı. Hayatı boyu toplumsal mücadelenin öznesi olmuş, siyasal mücadelenin her alanında omuzdaşlık yapmış biri olarak tanınır. Partisinin verdiği görevleri layıkıyla yerine getirmiş, verilen her görevi sorunsuz bir şekilde sonlandırıp mücadeleyi başka zeminlerde yürütmüştür.

1999 Gençlik Kolu Sekreterliği, 2006-2011 Kartal İlçe Başkanlığı, 2006 İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2016 Maltepe Belediye Başkanı Danışmanlığı, 2015 Maltepe Spor Asbaşkanlığı yaptı. Yüksel Çiftçi Fenerbahçe Kongre Üyesidir. 

CHP tarihinin en genç ilçe başkanlarından birisi olan Yüksel Çiftçi, görev aldığı dönemlerde halkın çıkarına uygun tüm işlerin başat sorumlusu olarak dikkat çekmiştir. Partisi dışındaki herkese de ulaşmaya çalışan Yüksel Çiftçi, yerel demokrasi kültürünü ilçenin genel anlayışı haline getirmeye çalışmış, icracısı olduğu bütün çalışmaları da bu ilke üzerinden yürütmüştür.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.