Denizli’de üstsüz kadın alışveriş yaptı

Denizli’de taksiden çıplak şekilde inen kadın, hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yaptı..

Denizli’de üstsüz kadın alışveriş yaptı
Yayınlama: 07.06.2022
A+
A-

Denizli’de önceki sabah saatlerinde meydana gelen olayda, taksiden çırılçıplak inen kadın hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yaptı. Bu görüntülerin yayılmasının ardından kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Denizli’de önceki gün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesindeki marketin önüne yanaşan taksiden üstsüz şekilde inen kadın, hiçbir bir şey yokmuş gibi aynı şekilde içeriye girdi.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİ
Görenlerin şaşkına döndüğü kadın, yarı çıplak bir şekilde marketten alışveriş yapmaya başladı. Hayrete düşen markette çalışanı ve müşteriyi aldırış etmeyen üstsüz kadın, gayet rahat tavırlarıyla alışverişini yaptıktan sonra geldiği taksiye binerek bölgeden uzaklaştı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
Yarı çıplak vaziyette alışveriş yapan kadına ait güvenlik kamerası kayıtlarının, marketteki görevliler tarafından sosyal medyada paylaşılması sonrası güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Araştırma sonucunda taksiciye ulaşan güvenlik güçleri, üstsüz bir şekilde markete giren kadının kimliğini tespit etti. Adresinde bulunamayan ve il dışında olduğunu söyleyen kadın, ifadesi alınmak üzere karakola davet edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.