Rıfat Serdaroğlu ‘Acilen Erdoğan’dan kurtulmamız gerek’

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, Türkiye’nin bir an önce tam demokrasiye geçmesi gerektiğini savundu..

Rıfat Serdaroğlu ‘Acilen Erdoğan’dan kurtulmamız gerek’
Yayınlama: 14.10.2021
A+
A-

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, partisinin Kartal İlçe Teşkilatı’nı hizmete açtı..

İlçe teşkilatı öncesi Kartallı muhtarlar ve yerel basınla kahvaltıda buluşan Rıfat Serdaroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Basın toplantısına Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaoğlu’nun yanı sıra genel başkan yardımcıları, İstanbul İl Başkanı Arda Ateş, İl yöneticileri Hasan Okhan Okumuş, Sedat Özkan ve ilçe yöneticileri katıldı.

Rıfat Serdaroğlu’ndan önce kürsüye gelen Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, şunları söyledi:

“Genel başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. İlçe yönetimi olarak, Kartalımızın tüm muhtarları ile istişareler ederek, ilçemizin sorunlarını bir rapor haline getirdik ve bunları dosya halinde genel merkezimize ilettik. İktidarın yerelden başlayacağının bilincinde olarak herkesi Doğru Parti çatısı altına toplamaya çalışıyoruz.”

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Meriç Köyatası da ülkenin ekonomik olarak çok büyük bir sıkıntı yaşadığına değinerek, çözüm önerilerini paylaştı..

Kürsüye son olarak gelen Rıfat serdaroğlu ise şöyle konuştu:

“Görüyorum ki burada muhtarlarımız çoğunlukta. Bir mahalleye muhtar seçilmek inanın milletvekili bakan seçilmekten danha zordur, 20 bin, 50 bin 80 bin kişinin yaşadığı mahallelerde herkes tarafından tanınmak zorundasınız. O yüzden yükünüz ve sorumluluğunuz çok ağır. İktidarın başta özlük hakları olmak üzere muhtarların satatüsünü değiştirmesi hatta onları beledeyi meclislerinin doğal üyesi yapması gerekmektedir.

Doğru Parti olarak Türkiye’nin gidişatını çok çok kötü olarak görüyoruz. Acilen demokratik adımlar atılmalı, başta yargı bağımsızlığı olmak üzere tüm kurumlar tek adam rejiminden kurtarılmalı. Ülkenin Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet değerlerine ulaşması için acilen AKP ve Erdoğan’dan kurtulmamız gerekiyor. Türkiye’nin Merkez partisi olarak sağdaki ve soldaki oyları toplamaya talibiz. Umuyorum bu iktidardan ve muhalefetten umudunu kesen tüm vatandaşlar Doğru Parti çatısı altında toplanacaktır.

Doğru Parti olarak halkımıza söz veriyoruz, size asla yalan söylemeyeceğiz ve doğruluktan, Atatürk ilke ve inkilaplarından vazgeçmeyeceğiz.”

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Basın toplantısının ardından ilçe merkezine geçen Rıfat Serdaroğlu, Doğru Parti Kartal İlçe Teşkilatı binasının açılışını gerçekleştirdi..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.