Emekliler Partisi emeklilerden şikâyetçi oldu!

Emekliler Partisi emeklilerden şikâyetçi oldu!
Yayınlama: 25.04.2024
Düzenleme: 25.04.2024 15:07
A+
A-

Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı Ahmet Duman, emeklilerin, seçimlerde geleceğe yönelik vizyonu olan partilere oy vermediğini ileri sürdü.

Türkiye Emekliler Partisi Genel Başkanı Ahmet Duman emeklilerden şikayetçi olduğunu ifade ederek, “Emeklilerimizin yüzde 20’si partimize oy verse TBMM’de oluruz ve emeklilerin sesini siyasetçilere daha güçlü duyururuz” dedi.

Başkent Ankara’daki Türkiye Emekliler Derneği lokalinde anadolugazete’den Gamze Erdoğan’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Duman, “Türkiye’de 16 milyon emekli var. Bunların büyük bir bölümü asgari ücretin altında maaş alıyor. Bırakın asgari ücret üzerinde maaş alanları; asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimizin yüzde 20’si oy verse TBMM’de temsil ediliriz” ifadelerini kullandı.

Kurucu Genel Başkan Erten’den sonra Genel Başkan olan havacılık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde işçi ve yönetici olarak çalışan Ahmet Duman’ın Genel Başkanlığa getirildiği TEP gelecek seçime hazırlanıyor.Kendisini “Genel Başkan olmaya çalışan Genel Başkanım” şeklinde tarif eden Ahmet Duman, 42 ilde örgütlendiklerini ve yakın zamanda bu sayının daha da artacağını belirtti.

Medyanın kendilerine yeteri kadar yer vermemesinden de şikayet eden Duman, parti örgütlenmesi çalışmasını Türkiye Emekliler Derneği Misafirhanesi tesislerinde düzenlediğini, Atatürk’ün çizdiği yoldan ayrılmadan emeklilerin seslerinin daha güçlü duyurulması için mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.